Щом сте попаднали тук, значи се интересувате кои сме ние, какво правим и за какво се борим. 🙂 Е, ние сме съвсем обикновенни хора (поне така си мислим), които са обединени от идеята за полезни, любопитни и информативни сайтове.cool

Сайтовете, по които в момента работим усилено и се надяваме скоро да са в пълна готовност, са:

  • History-Bg.eu (този сайт) – сайтът е посветен изцяло на историята. Ще намеите много и полезна информация, както за българската, така и за световната история, както и много интересни и нформативни статии. Абонирайте се или ни станете фенове във Facebook, за да може да ви „спамим“ с интересни статиитки. 😛
  • The-World.eu  – сайтът има за цел да събере всякакви интересни, информативни и полезни новини и статии от почти всички области. Като се почне от географски обекти, мине се през исторически факти, любопитни факти и какво ли още не.
  • ChudesataNaSveta.com – сайтът събира на едно място всякави Чудеса на света. От пирамидите в Гиза, до археологическия комплекс Перперикон – тук ще намерите всичко.

Ако искате да ни подкрепите с една баничка, може да го направите през Epay.bg, чрез бутона отдолу. Ако пък искате да ни пишете по някакъв повод, не се колебайте да използвате формата ни за контакт.